Részletes szűrő
 
Márkák
 
Bevásárlókosár
0 árucikk
 
Sikertermékek
 
Hírlevél
* E-mail cím
Név 
Feliratkozás
 

Fizetési feltételek

FIZETÉS

Készpénz:

-    Készpénzben az áru üzlethelyiségben történő átvételekor. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Megrendelő a Szolgáltató üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) és euróban (EUR) van lehetőség. A termék átvételére a Megrendelő a fizetést követően jogosult.

-    Fizetés készpénzben utánvétellel a futárnak: Amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, a Megrendelő a megrendelés végösszegét közvetlenül a futárnak teljesíti készpénzben.

Előre utalás bankszámlára: Megrendelő a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását megelőzően fizeti meg a Szolgáltató részére a 11103107-75016124-01000003 bankszámlára átutalással. Ezen fizetési mód választása esetén a Megrendelő mindenképp várja meg, amíg a Szolgáltató visszaigazolja a megrendelést, addig semmiképp ne indítsa el az utalást. Szolgáltató a megrendelt terméket a vételár számláján történő jóváírását követően adja át a futárszolgálatnak vagy személyes átvétel esetén a Megrendelőnek.

Bankkártyás fizetés: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése történhet a CIB Bank Zrt. bankkártyás rendszerén keresztül is. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Szolgáltató a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a Megrendelőtől, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A kártyás fizetéshez a Megrendelő internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőt. Bármely átvételi és szállítási mód esetén választható.

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?
·    Olvassa el Webáruházaink ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
·    Tanulmányozza át a Webáruházaink biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
·    Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
·    Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
·    Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
·    Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
Elfogadott kártyák
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései
1.    Ön a Webáruházaink oldalán választja ki a terméket melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2.    Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3.    A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
4.    A fizetést követően Ön visszatér a Webáruházaink oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.
 
Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruházaink oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.